fbpx

Безплатна доставка за покупки над 100лв.Безплатна доставка за покупки над 100лв.

Начало

За нас

Услуги

Контакти

Категории

Spy-Secrets

София

бул. Климент Охридски 5
+359 877 15 15 66
sale@spy-secrets.com

Доставка

Работим с куриерски фирми Еконт и Спийди. Извършваме доставката на нашите продукти само на територията на България. Всеки клиент има право на преглед и тест на стоката при получаването й от куриера.

Цена на доставката: Доставката на поръчки, съдържащи продукти, предлагани от нас на стойност над 100 лв. е безплатна. При поръчка на стойност под 100лв. системата калкулира автоматично точно колко ще струва доставката, в зависимост от това с коя куриерска фирма сте избрали и дали пратката е до ваш адрес или до офис на куриера.
Условията и цената на доставка на продуктите ще бъде доведена до знанието на клиента при обработването на поръчката.

Срок на доставката: Поръчки направени до 15:00 часа се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден. Срокът за изпълнение на поръчка е oт 2-4 работни дни (в зависимост от наличността в склада) с изключение на поръчките, направени петък след 15:00 часа, събота, неделя, почивни и празнични дни, където срокът може да е по-дълъг. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09:00 и 18:00 часа и събота между 09:00 и 15:00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриера по предварително фиксиран от него график. Възможни са изключения при независещи от нас обстоятелства, когато срокът за доставка може да бъде по – дълъг от 4 работни дни.

Начин на плащане

Начина на плащане е чрез наложен платеж , тоест при доставката на стоката, плащате на куриера дължимата сума. Сумата може да се заплати на куриера в брой или с карта.

ВАЖНО!
При получаването на пратката имате опция преглед и тест. Моля да се възползвате от тази услуга, за да видите състоянието, в което пристига продукта при Вас. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка. В плика ще получите стокова разписка и гаранционна карта. Моля не приемайте пратки с видими повреди, разкъсвания или удари при транспортирането, или липсваща документация в пакета.