Безплатна доставка за покупки над 100лв.Безплатна доставка за покупки над 100лв.

Начало

За нас

Услуги

Контакти

Категории

Spy-Secrets

София

бул. Климент Охридски 5
+359 877 15 15 66
sale@spy-secrets.com

Допълнително безжично осветление /невидимо за човешките очи / / LKA003 /

Това допълнително осветление за ловна камера камера може значително да подобри качеството на нощните снимки и видео клипове . Светлината от устройството е напълно невидима за човешките очи . Монтажа между камерата и инфрачервената светкавица е безжичен , което позволява поставянето и на двете устройства на най-правилното място. Устройството е наистина необходимо , когато искате по-качествени изображения както при видео клипове така и при направата на снимки. Площта която покрива камерата заедно с допълнителното осветление може да достигне до 100 метра при правилно позициониране на устройствата. Може да добавите няколко допълнителни осветления на различни места около камерата за увеличаване на светлината с цел получаване на перфектни изображения през нощта.

159,00 лв.

Допълнителна информация

Тегло 0,368 kg

Характеристики

Това допълнително осветление за ловна камера камера може значително да подобри качеството на нощните снимки и видео клипове . Светлината от устройството е напълно невидима за човешките очи . Монтажа между камерата и инфрачервената светкавица е безжичен , което позволява поставянето и на двете устройства на най-правилното място.
Устройството е наистина необходимо , когато искате по-качествени изображения както при видео клипове така и при направата на снимки. Площта която покрива камерата заедно с допълнителното осветление може да достигне до 100 метра при правилно позициониране на устройствата.
Може да добавите няколко допълнителни осветления на различни места около камерата за увеличаване на светлината с цел получаване  на перфектни изображения през нощта.
Синхронизирането между отделните устройства и камерата е много точно!
Начина на синхронизиране става по два начина  едновременно което е гаранция за точност.
IR порта на предавателя  който изпраща сигнал към устройството за допълнително осветление да се включи се задейства директно от IR порта на камерата , а също и от датчик който открива IR светлинен сигнал.
Също така това устройство е идеално за потребителите на камери с обикновена видима светлина , които искат камерата им да стане напълно невидима през нощта.Просто трябва да закриете видимата светлина от камерата с някаква декорация и източника на светлина по време на работа ще е допълнителното невидимо за човека осветление

* Напълно невидима за човека светлина
* Увеличение светлинната способност на вашата камера
* Подобряване качеството на изображенията
* Безжична връзка
* Перфектна синхронизация
* 128 IR диоди / напълно невидима светлина/

 

Съдържание:

1 Х Допълнително безжично осветление  с приемник
1 Х Предавател
2 Х Антена
1 Х Приспособление за закрепване
1 X Кабел
1 х Батерия
1 X CD
1 X Ръководство за употреба

Гаранция : 24 месеца

МОЛЯ НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ УСТРОЙСТВОТО ЗА НЕЗАКОННИ ЦЕЛИ!!!
Spy-secrets.com НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ.
БЛАГОДАРЯ ВИ!