Безплатна доставка за покупки над 100лв.Безплатна доставка за покупки над 100лв.

Начало

За нас

Услуги

Контакти

Категории

Spy-Secrets

София

бул. Климент Охридски 5
+359 877 15 15 66
sale@spy-secrets.com

Промоция

GPS тракер HI-604X в реално време на картата /GPSH004/

Този тракер е многофункционално устройство, което се нарежда сред най-съвременните GPS проследяващи устройства. Това устройство Ви дава възможност да следите обекта в реално време по един от следните начини: GPRS / SMS / DTMF. Чудесно съчетание между най-новите технологии и достъпността. С GPS09 можете да следите или подслушвате всеки обект, в световен мащаб в реално време върху картата. Потребителят може да види реалното местоположение от сайта на Haicom, като се използва GPRS мрежата или чрез включения в комплекта проследяващ софтуер, директно на компютъра, като се използва DTMF технологията. Тракерът има изключително силен магнит, с чиято помощ можете бързо и лесно да поставите на желания обект. Кутията на проследяващото устройство е водоустойчивa и можете да не се притеснявате за работата му при неблагоприятни атмосферни условия. Батерията е с капацитет 5500 mAh което Ви дава сигурност, че няма да изгубите следата в най-важния момент. Със сензора за движение и изключително малката консумация в режим на изчакване батерията може да изчаква с месеци.

189,00 лв.

Допълнителна информация

Тегло 1 kg

Характеристики

Този тракер е многофункционално устройство, което се нарежда сред най-съвременните GPS проследяващи устройства. Това устройство Ви  дава възможност да следите обекта в реално време по един от следните начини: GPRS / SMS / DTMF. Чудесно съчетание между най-новите технологии и достъпността. С GPS09 можете да следите или подслушвате всеки обект, в световен мащаб в реално време върху картата. Потребителят може да види реалното местоположение от сайта на Haicom, като се използва GPRS мрежата или чрез включения в комплекта проследяващ софтуер, директно на компютъра, като се използва DTMF технологията. Тракерът има изключително силен магнит, с чиято помощ можете бързо и лесно да поставите на желания обект. Кутията на проследяващото устройство е водоустойчивa и можете да не се притеснявате за работата му при неблагоприятни атмосферни условия. Батерията е с капацитет 5500 mAh което Ви дава сигурност, че няма да изгубите следата в най-важния момент. Със сензора за движение и изключително малката консумация в режим на изчакване батерията може да изчаква с месеци.
Новият тракери X серия са с GPRS (без функция DTMF)  нови функции, като например:
Потребителят може да програмира настройка на APN, порт, времеви интервал, обратно набиране , спящ режим и т.н., чрез нашата  GPRS проследяваща  платформа.
Потребителят може също да се сдобие с нов фърмуер по всяко време от тази платформа.
Освен програмата от въздушните функции, потребителят може да настрой тракера от компютъра с USB кабел или SMS от телефона.
Новият “X” серия може да изпраща в реално време позицията на тракера , чрез обратно обаждане или на сайта на Haicom
Потребителят може да провери реалното местоположение по всяко  време от смартфон с позициониране  на карта.
С включения за проследяване Haicom софтуер, потребителят може да види данните, историята и позицията по удобен за потребителя начин  на картата.
Също така, с вградения датчик за движение, потребителят може да настрой  тракера да е в спящ режим ,активен или пасивен за  да намали консумацията на енергия  от тракера.

* Най-добрия продукт до момента
* Време на работа в режим на изчакване : до 3 години
* Следене в реално време
* Пълен надзор на обекта
* Пъна истоя за местоположението на обекта на сайта на Haicom
* Точност на позиция : 10 метра, 2D RMS
* Скорост прецизността : 0.1 m / и
* Висока чувствителност
* Лесно закрепване
* Честота : GSM 900/1800/1900MHz
* GPS Chipset : GPS SIRF-Star III
* GPS Чувствителност  : -159Db
* GPS честота : L1, 1575.42 MHz
* C / A код : 1.023MHz чип ставка
* Захранване : DC 9 V – +28 V /опцинален кабел /
* Консумациа в спяш режим : по малко 0,1 mА
* Батерия:5500 mAh
* Работна температура : -20 ° C до 55 ° C
* Влажност : 5-95% без кондензация
* Височина на работа  : до  18000 м (60000 фута) макс.
* Размери : 91 х 53 х 39 милиметър

Съдържание:

1 X Тракер HI-604
1 X Sim карта поставка
1 X 18-пинов конектор
1 X USB адаптер за зареждане
1 X Зарядно за кола
1 X Диск

* Промоцията е ВАЛИДНА до ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВОТО!

Гаранция : 24 месеца

МОЛЯ НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ УСТРОЙСТВОТО ЗА НЕЗАКОННИ ЦЕЛИ!!!
Spy-secrets.com НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ.
БЛАГОДАРЯ ВИ!