fbpx

Безплатна доставка за покупки над 100лв.Безплатна доставка за покупки над 100лв.

Начало

За нас

Услуги

Контакти

Категории

Spy-Secrets

София

бул. Климент Охридски 5
+359 877 15 15 66
sale@spy-secrets.com

Вече всеки може да бъде режисьор и оператор на своето собствено приключение. Това е постижимо с използването на спортна камера. Верен спътник при пътешествие, състезание или екстремно преживяване, с това заснемащо устройство получаваме възможността да запазим по-ярък спомена за това, което е трудно да се опише с думи. И не по-малко важно е, че винаги можем да носим със себе си екшън камера, без притеснения, че ще заеме твърде много място в багажа.

Компактните размери са ключово предимство

Без никакво преувеличение – и най-голямата като размер спортна камера заема същия обем, който би заел телефон или таблет. Цялата окомплектовка, освен ако не включва по-масивен статив, се побира без абсолютно никакви проблеми в обикновена туристическа раница. А компактните размери са предимство не само заради по-лесното транспортиране, но и като удачно решение при основната работа на устройството – а именно заснемането на видео по време на действието.

В зависимост от целта на заниманието можете да изберете екшън камера, която се закрепва по различен начин. Някои са по-подходящи за стационарно позициониране, докато други отговарят точно на определението екшън камера – заснемане в движение. Има начини за закрепване към МПС (автомобил, мотоциклет) или велосипед, както и към тялото. В зависимост от практикуваното занимание, спортната камера може да бъде поставена на гърдите със специални ремъци или пък на главата под формата на челник (този тип вече като нарицателно се нарича GoPro). В каталога на spy-secrets.com ще откриете различни като размери и разновидности устройства, както и необходимите за използването им аксесоари.

Какво приложение има екшън камерата?

Това универсално заснемащо устройство може да се използва при множество обстоятелства и ситуации. Може да се записва при:

  • Пътуване с МПС (автомобил, мотоциклет) – играе ролята на видеорегистратор;
  • Велосипеден маршрут;
  • Планински преход, катерене, трекинг и т.н.;
  • Плуване или гмуркане под вода (при спазване на предписаната дълбочина);
  • Скок с парашут или полет с парапланер;
  • Статично заснемане на спортно събитие;
  • Концерти, представления и други видове събития на сцена, при които търсим алтернативен кадър.

Това са само някои от най-популярните възможности за използване на спортна камера, като със сигурност имат и още редица приложения.

Заснемане с Full HD качество

Освен с удобството и мултифункционалността си, тези модерни устройства привличат и с изключително високото качество на картината, която предлагат. При положение че говорим все пак за любителска по същество камера, визията с 4К резолюция впечатлява със своята чистота и детайлност. Въоръжение с Full HD спортна камера, можем да постигнем резултати, каквито не сме си и представяли и каквито е трудно да осъществим посредством смартфон.

С ъгъл на заснемане до 170 градуса и с изображения с резолюция 14 МР получаваме видео с високо ниво на детайла. Качествената екшън камера е конструирана така, че да издържа и на физическите предизвикателства, тъй като е ясно, че в много случаи няма да снима в спокойна и статична среда. Кадърът се запазва стабилен дори и при резки и изненадващи движения. Спортните камери са здрави и устойчиви при удари и падане, а по-голямата част от тях имат и висока степен на водоустойчивост. Ето как можем да заснемем всяко приключение и да запазим спомена за него.