fbpx

Безплатна доставка за покупки над 100лв.Безплатна доставка за покупки над 100лв.

Начало

За нас

Услуги

Контакти

Категории

Spy-Secrets

София

бул. Климент Охридски 5
+359 877 15 15 66
sale@spy-secrets.com

Камерите за въдица предлагат на любителите на риболова едно изцяло ново и вълнуващо преживяване. Тяхното основно предназначение е да показват какво се случва под повърхността с вашата въдица. Подводната камера се закача на върха риболовната пръчка и осигурява пълен визуален контрол на случващото се под водата.

На пазара се предлага голямо разнообразие от камери за рибари. Характеристиките им, в зависимост от модела, са в състояние да задоволят и най-взискателните риболовци. Когато избирате вашата подводна камера, е хубаво първо да отговорите на няколко основни въпроса, които лесно биха определили вашата конкретна нужда и бюджета, който ще се наложи да отделите.

Къде и кога ще използвате вашата подводна камера?

Помислете колко често и при какви условия ще използвате вашата камера за въдица. Ако сте запален почитател на риболова, то със сигурност ще трябва да се ориентирате към по-издръжливи модели. От голямо значение за класа на подводните камери са и условията, при които ще бъдат използвани. На пазара се предлагат устройства, способни да работят нормално при екстремни зимни условия и минусови температури. Разбира се, ако сте по-скоро любител и ще използвате подводната камера няколко пъти през лятото, не си струва да се ориентирате към толкова прецизни и съответно по-скъпи модели.

Има ли значение качеството на изображението на камерата за въдица?

Макар в характеристиките на повечето модели да е описано, че са способни да работят при всякакви условия, повечето камери за въдици са проектирани за риболов в чисти и спокойни води. Ако сте любител на екстремния риболов в ледени басейни, по-добре да заложите на специализирани модели, създадени специално за използване в екстремни зимни условия и при минусови температури. В този случай закупуването на обикновена подводна камера и пестенето на средства не е оправдано, тъй като устройството няма да издържи дълго.

Ако искате да си гарантирате наистина вълнуващо преживяване, докато използвате вашата камера за въдица по време на риболов, обърнете внимание на най-важните характеристики на предлаганите модели:

  • Качеството на изображението
  • Издръжливост на батерията
  • Лесен начин на употреба и приятен интерфейс
  • Възможност за използване в различни условия – риболов на лед, риболов в солени води и пр.
  • Качество на самата камера за въдица – изработка, здравина на корпуса, издръжливост на корозия
  • И не на последно място – цената.